Onze vernieuwde High Tea Heerlijke hapjes Ook voor grote groepen

 

 De 7e Hertogin van Bedford bezat rond 1800 een grote suikerrietplantage op Barbados, een voormalige kroonkolonie van Engeland. Zij vond de tijd tussen lunch en diner te lang duren en introduceerde de High Tea. Rond 1880 doften de dames zich op voor deze gelegenheid en volgde de thee na het middagritje in een koets. De vertrekken waar de thee genuttigd werd, werden steeds luxer met meubels en servies om de lekkernijen mooi te presenteren. Theetijd bracht mensen op een elegante manier samen en was ook een welkome gelegenheid om nieuwtjes uit te wisselen. De Engelsen ontwikkelden ook het idee van theetuinen. Dames en heren namen de thee mee naar buiten en naast de lekkernijen was er nu ook vermaak in de vorm van orkest, wandelingen, gokspelen, etc.

Bij Het Tuinrestaurant zetten wij de traditie graag voort. Op een ontspannen manier. Met muffins, scones met marmelade en clotted cream, sandwiches, brownies, bonbons en nog veel meer lekkers. Natuurlijk met veel thee.

HIGH TEA    € 19,75 p.p.   

Bij binnenkomst serveren we een kannetje thee in een decoratief theepotje.

U heeft de keuze uit een groot assortiment met exclusieve theesoorten.

U kunt van de theekaart uit 10 losse theesoorten een smaakje kiezen.

 

Vervolgens serveren we het voorgerecht bestaande uit een kopje soep en een voorgerechtje afgestemd aan het seizoen!

 

Na deze entree komt er op etagères diverse hartige en zoete gerechtjes. U kunt genieten van de bekende High Tea gerechten, maar ook serveren wij steeds nieuwen.

Laat u verrassen door ons keukenteam!

 

Tijdens de High Tea serveren we onbeperkt thee. De prijs is gebaseerd op een tijdsbestek

van 2,5 uur.

 

Losse thee in potjes   De losse thee in kleine potjes op tafel geserveerd.

Social Media

facebook-icon  

Virtuele Tour op Google