Verjaardag

Bent u binnenkort jarig en wilt u uw verjaardag vieren samen met alle vrienden en familie. Het Tuinrestaurant biedt u diverse mogelijkheden. Wat dacht u van een brunch, diner, buffet, of high tea of gezellig borrelen met de visite. Wij hebben diverse all-in arrangementen, maar graag maken wij samen met u een arrangement op maat. We bespreken uw wensen en uw budget, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

25, 40, 50 jarige huwelijksfeesten 

Zoveel jaren getrouwd verdient een mooi feest. Vier het in huiselijke sferen, met of zonder live muziek. Bij mooi weer staat er een prachtig terras op u te wachten in een groene omgeving . Verras de genodigden met een uitgebreid koud/warm buffet met een grote keuze in culinaire gerechten. Er staat voor elk wat wils op. Graag geven we in een persoonlijk gesprek meerdere informatie en maken voor u een offerte op maat.

 

Personeelsfeesten

Een leuk personeelsfeest versterkt de teamspirit en zorgt altijd voor betere contacten en een goede sfeer op de werkvloer. Wij helpen u graag met het organiseren van een dag met uw personeel. Een brunch, high tea, uitgebreid culinair diner, tapas eten, barbecue of stamppottenbuffet. 

 

 

 

Meer info of een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Social Media

facebook-icon  

Virtuele Tour op Google